Siv Emilie Løvold

Løvvold til topps i NTAFs monteløp!

NTAFs monteløp ble avviklet på Bjerke fredag 8. september. De ti best plasserte medlemmene på landsstatistikken møttes til dyst. Lenge var det Amon Tomaz og Amanda Robertsen som ledet løpet, mot slutten ble denne hardt angrepet av Banker Go's og Helene Kolle. De så lenge ut til å gå mot seier men lengre ute i banen kom rutinerte Siv Emilie Løvvold med overraskelsen C.C. Boy. De vant tilslutt med 1/2 lengde til den fine oddsen 25,85. Løvvold mottok NTAFs vandrepokal som må vinnes tre ganger.  Vi gratulerer Siv Emilie Løvvold og kretsen rundt hesten!

11. september 2017 Les mer...
Chris Searle

Holm vinner av Per Arne Enholms minneløp 2017!

Det var stor stemning og følelser i sving på Bjerke lørdag. Haldenamatøren Nils Olav Holm var nær venn av Per Arne Enholm, han har også vært en av initiativtagerne til å få løpet i gang. Denne gang var han tildelt NTAFs wildcard av styret. Holm trakk den gode Vestfoldhesten Trust Boom Bay, eid av Lars Fredrik Kolle. Det kunne ikke gått bedre, på siste langside ga Holm hesten marsjordre, og løpet ble spill mot et mål. Vi gratulerer Nils Olav Holm og kretsen rundt Trust Boom Bay.

11. september 2017 Les mer...
Frøhaugfinale1

Enholmfinale og NTAFs montecup 2017

Til helga er det igjen klart for finale i Per Arne Enholms minneløp. NTAFs montecup blir også avviklet fredag ettermiddag. Løpene ser spennende ut på forhånd. Styret i NTAF ønsker å takke alle trenere og eiere som stiller med hester til våre løp, det setter vi stor pris på . Vi ønsker samtlige deltakere lykke til!

6. september 2017 Les mer...
Enholmkusker2016finBEST

Godkjente kusker til Per Arne Enholms minneløp 2017.

Kvalifiseringene til Per Arne Enholms minneløp 2017 starter på Biri 18. juni. For å være startberettiget må kusken ha betalt medlemsskap i NTAF per 31/12-2016. Vedlagt finner dere listen over godkjente kusker. Vi ønsker lykke til med kvalifiseringene!

7. juni 2017 Les mer...
Valstadvarming2

Reisebrev fra Paris

Morten Valstad representerte Norge i Europe Cup, et internasjonalt amatørløp på Vincennes dagen før selveste Prix'd Amerique. Han var tatt ut på bakgrunn av seieren i Per Arne Enholms minneløp 2016. Selve løpet ble ingen sportslig suksess, men ut fra beretningen og bildene kan vi slå fast at følget hadde en flott opplevelse i Paris. Under følger Morten og Kjerstis reisebrev. 

8. februar 2017 Les mer...
MillroyceValstad

Millroyce og Valstad i Enholms minneløp

Trønderen Morten Valstad fikk kjøre hesten Millroyce i finalen av Per Arne Enholms minneløp. Veteranen fra Jonsvatnet, som er mest kjent for sine kaldblodshester, fant seg godt til rette i amerikanersulky bak den flotte femåringen. Hesten stakk rett til tet, passerte på 12,5/14.2, og var likevel sterk nok til å vinne. Hesten eies av Morten Langli fra Oslo og blir trent av Karoline Krogh-Hanssen. Nils Erik Frøhaug og Thomas Ellefsen fulgte på plassene bak. Vi gratulerer med flotte prestasjoner!

21. september 2016 Les mer...