StianPHarst16

Pettersen tok NM-tittelen

Flott NM-helg i Harstad!

For 16. året på rad ble NM for amatører arrangert i Harstad. Helgen startet med en flott fisketur i nydelig vær fredag. Lørdag var det kjøring på travparken. Foran siste løp var det jevnt i toppen, men hjemmebanens Stian Pettersen satte skapet på plass da han tok sin andre seier for dagen. Pettersen er med dette kvalifisert til EM for herrer i 2017, dette skal etter planen kjøres i Sveits. Bernt Øksnevad tok sølvmedaljen, mens Truls Desserud besatte bronseplassen. Vi gratulerer alle medaljevinnerne!

23. mai 2016 Les mer...
NMHarst16

Klart for NM i Harstad!

Harstad er tradisjonen tro klar for årets NM for amatørkusker. Tolv skarpskodde deltagere fra hele landet er klare til dyst. Ei flott helg med fisketur og mye sosialt samvær står for døren. Vi ønsker alle deltagerne lykke til, måtte den beste vinne!

20. mai 2016 Les mer...
Fløysand

Fløysand ble Norgesmester!

Tommy Fløysand (37) fra Stokke ble norgesmester for amatører i Harstad lørdag. Etter en noe treg start avsluttet han med to gode hester og kunne dermed innta seierspodiet. Sølvmedaljen gikk til Ernst Petter Knutsen og bronsen gikk til Oddvar Mæland. Norsk Travamatørforening gratulerer alle tre!

24. mai 2015 Les mer...
NM monte 2014

NM for monteryttere ble arrangert på Drammen Travbane lørdag 14. juni

Morken vant monte-NM

25. juni 2014 Les mer...