Fløysand

Fløysand ble Norgesmester!

Tommy Fløysand (37) fra Stokke ble norgesmester for amatører i Harstad lørdag. Etter en noe treg start avsluttet han med to gode hester og kunne dermed innta seierspodiet. Sølvmedaljen gikk til Ernst Petter Knutsen og bronsen gikk til Oddvar Mæland. Norsk Travamatørforening gratulerer alle tre!

Foto: Hesteguiden.co

Vi siterer fra rikstoto.no, tekst av Henrik Glimo Hansen :

"Tommy Fløysand tok med seg kjæresten Martine Wessel og flyttet til Stokke i Vestfold i 2011. I fjor satte han seg et mål om å kunne delta i NM for amatører på sin tidligere hjemmebane, et mål han innfridde til fulle. 
- Jeg tenkte jeg skulle være med å lære, sa han etter å ha vunnet de to siste løpene, men da poengene var delt ut var det ingen som hadde samlet flere poeng enn NM-debutanten.  

Fløysand var naturligvis fornøyd med mesterskapet:
- Synes jeg hadde greie hester på forhånd, og med full klaff på de to siste så hjalp det på. Det er viktig å stå på til det er over. Jeg var heldig med to fine hester og to fine seiere til slutt. Nå venter en hyggelig kveld med hyggelige folk, fortalte han fra toppen av seierspallen.

Andreplassen gikk til fjorårets mester, Ernst-Petter Knutsen, som innledet med seier for deretter å kjøre galopp i det andre løpet. Likevel var han storfornøyd med å ha ”vunnet andreplassen", som han sa. 

Tredjeplassen tok verdensmesteren for amatører fra 2009, Oddvar Mæland"

Vi sender også en takk til Harstad travpark som nok en gang arrangerte et flott mesterskap!